Kaptan Hamza: Biz Kocaelispor'uz her maça 3 puan için çıkarız

FARK YAPSAN NE OLUR..? Mutlu, önemli olanın Play-Off maçı olduğunu vurguladı ve şunları söyledi. "İlk önce doğum günümü kutlayan herkese ve özel ola...

FARK YAPSAN NE OLUR..?

Mutlu, önemli olanın Play-Off maçı olduğunu vurguladı ve şunları söyledi. "İlk önce doğum günümü kutlayan herkese ve özel olarak pasta yaptıran ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Her şey takımımız adına gayet iyi gidiyor. Bundan sonra ilk önce matematiksel olarak birinciliğimizi garantileyip, Play-Off maçına konsantre olmamız gerekiyor. Hepimizin bildiği gibi normal sezonda yapacağımız puan farkının hiç ama hiç önemi yok.

 

ASLA BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ!..

Ancak akıllara şu gelmesin. -Kocaelispor liderliği garantiledi, aynı ciddiyetle maça çıkmaz- diye bir durum söz konusu olmayacak. Rakibin Demirspor, Edirne, Babaeski ya da her hangi bir takımın olması fark etmiyor. Biz Kocaelispor'uz, her maça 3 puan için çıkarız. Hafta içinde de çok güzel antrenmanlar yaptık. İnşallah bunların karşılığını görürüz. Kendi adıma konuşmam gerekirse. Sakatlık dönemimde aktif dinlendim. En azından kuvvet antrenmanlarını bırakmadım. 100'de 100 değilim. Hâlâ ufak tefek ağrılarım var. Dakikalarım artıyor. Hocam nasıl uygun görürse o şekilde sahaya çıkıyorum. İnşallah daha iyi olurum. Erdem ÖVÜÇ

#

03 Mar 2016 - 12:20 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.