Kaptan net konuştu: Biz Kocaeli’nin takımıyız

EN İYİSİ İÇİN ZORLUYORUZ Raif desteği hak ettiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi: Çalışmalara başlayalı 9 gün oldu. Hazırlık sürecimiz güzel...

EN İYİSİ İÇİN ZORLUYORUZ

Raif desteği hak ettiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi: Çalışmalara başlayalı 9 gün oldu. Hazırlık sürecimiz güzel geçiyor. Bizden daha genç arkadaşlarımız var. Biz de genciz tabi ama onlar bu ortamları yeni yeni görüyorlar. Hazırlık maçından sadece bir gün önce taktik çalıştık. Hocalarımızın gösterdiklerini iki maçta en az kusurla uyguladığımızı düşünüyorum. Bir antrenmanla sahaya bunu yansıtabiliyorsak daha çok taktik idmana girdikçe takımın daha iyi olacağını, yavaş yavaş oturacağını söylemek mümkün.

 

HEPSİ ÇABUK ALIŞTI

Onur ile beraber kaptanlık görevini yürütüyoruz. Bu önemli görev bize çok gençken geldi. Çocuklar da çok saygılı ve kibarlar. Sıkıntı çıkarmıyorlar. İyice alıştılar. Profesyonelce davranıyorlar ve çalışmaya başladılar. Onların böyle olması bizim işimizi kolaylaştırıyor. Takım yavaş yavaş oturuyor. Kampa gideceğiz ve hazırlık maçları yapacağız. Her hazırlık maçında üstüne koyacağız, oynadıkça daha çok özgüven kazanacağız.

 

BU ŞEHRİN İNSANIYIZ

İnanıyorum ki bu çalışmaların ardından güzel bir şablon ortaya çıkacak. Dışardan bize verilen destek az. Erhan başkan da yalnız kalıyor. Bunu içerden görebiliyoruz. Başkanımız bize destek çıkıyor, arkamızda duruyor, tek başına mücadele ediyor. Hepimiz İzmit’in çocuğuyuz ve biz Kocaeli’nin takımıyız. Kentin büyüklerinin bize sahip çıkmasını can-ı gönülden istiyoruz.

#

23 Tem 2017 - 12:21 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.