Karaalp, nedenini açıkladı

Sabiha Gökçen Havalimanı yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda hava alanına sokulmayan AKMİS  Seyahat, seferlerini bayram öncesi durdurdu. AK...

Sabiha Gökçen Havalimanı yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda hava alanına sokulmayan AKMİS  Seyahat, seferlerini bayram öncesi durdurdu. AKMİS Seyahatin kapısına ise kilit vuruldu. Şuan havaalanı taşımacılığı yapmayan AKMİS Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, “Bir süredir çeşitli gerekçeler öne sürülerek araçlarımız havaalanı içerisine alınmıyordu. Bizde yolcularımız havaalanı kapılarında rezillik çekmesin diye bayram öncesi seferlerimizi durdurduk.

MAHKEME KARARI BEKLENİYOR

AKMİS Seyahat olarak bize yapılan haksız uygulamayla ilgili yürütmeyi durdurma davası açtık. Konu bölge idare mahkemesine taşıdık. Mahkemenin 18 Eylül gibi karar vereceğini ve bu kararın lehimize olacağını tahmin ediyoruz. Kararın açıklamasının ardından birkaç eksiği tamamladıktan sonra 25 Eylül gibi yeniden Sabiha Gökçen seferlerine başlayacağız” dedi.

#

11 Eyl 2017 - 18:40 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hamza - devletin polisi durup dururken sizi içeri sokmaz..!!! gerçek ne acba...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 18:40