Karabacak'tan yeni kaymakama hayırlı olsun ziyareti

DARICA İLESİNE HOŞGELDİNİZ Başkan Karabacak, Darıca’nın bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu ifade ederek, ”Darıca...

DARICA İLESİNE HOŞGELDİNİZ

Başkan Karabacak, Darıca’nın bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu ifade ederek, ”Darıca ailemize hoş geldiniz, hep birlikte görev süreniz boyunca güzel çalışmalara imza atacağımızdan şüphemiz yoktur. Yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”diyerek Kaymakam Karaman’a yeni görevinde başarılar diledi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Karaman ise “Darıca’da göreve başlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”kamu düzeninin sürdürülmesi adına bütün kurum ve kuruluşlarla birlikte özverili bir şekilde bir ekip ruhu içinde çalışacağız.” diyerek Darıca’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#

15 Eki 2014 - 21:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.