Karakaya 86 fabrikası müşterilerini ağırladı

Gebze’de boya sektöründe faaliyet gösteren Karakaya 86 Fabrikası, müşterileri ile Eflanili hemşerilerini yemekte ağırladı.1986 yılında Gebze Pelitli K...

Gebze’de boya sektöründe faaliyet gösteren Karakaya 86 Fabrikası, müşterileri ile Eflanili hemşerilerini yemekte ağırladı.

1986 yılında Gebze Pelitli Köyü’nde kataforez boya fabrikasını faaliyete geçiren Karakaya 86, müşterilerini unutmadı. Fabrika yöneticileri önceki gün müşterileri ile Karabük Eflanilileri yemekte ağırladı. Karakaya 86 Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaya ile Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Karakaya’nın ev sahipliği yaptığı yemeğe müşteriler ile Karabük, Eflani ve Safranbolu’dan gelen misafirler katıldı. Yaklaşık 70 kişinin yer aldığı yemekte ilçeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, il dışındaki fabrika temsilcilerinin sıkıntıları konuşuldu.

MÜZİK EŞLİĞİNDE
Yemeğe Eflani’nin tanınmış sanatçısı Cemil Kaya şarkılarıyla eşlik etti. Gecede kısa bir konuşma yapan Karakaya 86 Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaya, “Tekrarlanması gereken bir yemek. Sohbet ve kaynaşma içerisinde geçiyor. Sıkıntılarımızı konuşup güncel konulardan sohbet ediyoruz” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Karakaya ise Karabük Eflanililer Derneği olarak çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirterek, memleketlerine daha çok hizmet için kolları sıvadıklarını belirtti.

#

07 Şub 2011 - 11:35 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.