Karamürsel Recep Demirel’le devam dedi

İl Koordinatörü Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl başkan Yardımcıları Mehmet Uzunoğlu , Mehmet İpşiroğlu , Halit Çokan...

İl Koordinatörü Yalova Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl başkan Yardımcıları Mehmet Uzunoğlu , Mehmet İpşiroğlu , Halit Çokan , Mehmet Öztürk , Şahin Talus ve beraberindeki il yöneticileri, Karamürsel Kadın Kolları , Gençlik kolları istişare heyeti ve mahalle başkanları son olarak da mevcut ilçe yönetimi ile görüşerek oy kullanıp görüşlerini bildirmelerini istediler. Herhangi bir adayın olmadığı ilçede yine Recep Demirel denildi.

 

9 ay önce geçmiş dönem ilçe başkanı Ahmet Türkel’in, belediye başkan aday adaylığı sebebiyle istifa etmesi ile Recep Demirel bayrağı teslim aldı. Kurduğu yeni ekip ile geçmiş iki seçimi de başarıyla göğüsleyen Demirel; önümüzdeki dönemde de görevine devam edecek gözüküyor.

#

23 Eyl 2014 - 17:20 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.