Karamürsel’de Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Haberin fotoğrafları için tıklayın Kaymakamlık makamında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel B...

Haberin fotoğrafları için tıklayın

Kaymakamlık makamında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan ve Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci tebrikleri kabul etti.

Tebriklerin ardından Karamürsel İlhan Çınar alanında Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

İlhan Çınar alanında düzenlenen tören Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan ve Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci’nin  öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Karamürsel genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu ve Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan, Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci, İlçe Spor Müdürü Çetin Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır tarafından ödülleri verildi.

Tören öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmalarını okuduktan sonra yapılan resmi geçit töreni ile sona erdi.

#

29 Eki 2015 - 13:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.