Karamürsel’de kent meydanı şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede belediye binası ve ken...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede belediye binası ve kent meydanı şekillenmeye başladı. Projedeki A blok ara kata asansör kule betonu döküldü, A blok alt zemin katı duvar imalatı tamamlandı, A blok ve B blok 1. Katın duvar imalatına başlandı, B blok ara katın duvar imalatı tamamlandı, C blok 1. bodrum katın betonarme imalatları tamamlandı, C blok alt zemin kat kolon-perde-tabliye imalatına devam edildi, elektrik ve mekanik tesisat imalatları devam ediyor.

 

5 BİN METREKARE AÇIK ALAN

Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak 5 bin metrekare açık alan yer alıyor. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.

#

21 Kas 2015 - 09:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.