Karamürsel’de Ocak ayı meclis toplantısı yapıldı

Ardından bir önceki meclisin gündem tutanakları oylanarak kabul edildi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gündem öncesi yaptığı konuşmada “...

Ardından bir önceki meclisin gündem tutanakları oylanarak kabul edildi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım gündem öncesi yaptığı konuşmada “Zor bir sene geçti, 2015 yılı hem Türkiye, hem dünya olarak zor şartlarda yaşanılan bir sene oldu. 2016 yılının daha güzel, daha huzurlu geçmesini umut ediyoruz” dedi.

 

KOMİSYON SEÇİMİ

Gündemin ilk maddesini oluşturan denetim komisyonu seçimi gizli oylama ile yapıldı. Yapılan oylama sonucunda Denetim Komisyonuna Hasan Tural, Ahmet Pehlivan, Feridun İskit, Sadık Çetin ve Ali Kara seçildi. Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının 2 Şubat 2016 Salı günü saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı.

#

05 Oca 2016 - 15:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.