Karamürsel’de ucube köprü

Karamürsel’in çıkışına yapılan üst geçit vatandaşlarımızı sevindirdi. Kayacık Mahallesinin üst kesimlerinde yaşayan binlerce vatandaşımız için geçiş n...

Karamürsel’in çıkışına yapılan üst geçit vatandaşlarımızı sevindirdi. Kayacık Mahallesinin üst kesimlerinde yaşayan binlerce vatandaşımız için geçiş noktası olacak olan üst geçit Ucube olarak tasarlandı ve bırakıldı.

Köprünün tamamlanmayan alt ayağı yolun tam olarak iki metre aşağısına denk geliyor. Ayakları tamamlanmış olsa bile yola yapılan bariyerler sayesinde vatandaşlarımızın ana yola ulaşmaları mümkün görünmüyor. Öte yandan yolda herhangi bir vasıtanın yanaşabilmesi için durak yapılmazken, bu üst geçidin neden inşa edildiği kafaları karıştırdı. Tamamen yapmış olmak için yapılan hizmetlerden bir tanesi olan üst geçit, vergilerin nasıl çöpe atıldığının bir diğer göstergesi.

Tamamı Plansız
Karamürsel Karayolu boyunca inşa edilen üst geçitlerin tamamına yakın bölümünde ayrı ayrı aksaklıklar bulunurken, ilçe sakinleri yolu geçmek için tel örgüleri aralamaya devam ediyor. Tel örgülerin arasından yolu geçen vatandaşlarımıza en ciddi uyarımız ise dikkatli olmaları, çünkü sürücü, kaza halinde kanun önünde tamamen suçsuz olarak değerlendiriliyor.

#

16 Şub 2011 - 11:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.