Karaosmanoğlu: Artık koalisyon istemiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yahya Kaptan’da Fırın İşletmesi sahibi Osman Sarı’nın düzenlediği kahvaltılı programda esnafl...

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Yahya Kaptan’da Fırın İşletmesi sahibi Osman Sarı’nın düzenlediği kahvaltılı programda esnafla bir araya geldi. AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın da katıldığı programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile koalisyon döneminin biteceğini söyledi.

 

“KENTİMİZE ÇOK YAKIŞACAK”

Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki tramvay çalışmalarının son durumunu anlatan Karaosmanoğlu, “Raylı sistemlerin büyüyen şehirlerde mutlaka olmalı. Bu halkımıza bir vaadimizdi ve gerçekleştirdik. Mevcut eksiklikleri ve çevre düzenlemeleri giderildikten sonra çok daha güzel olacak ve kentimize yakışacak” dedi.

 

"KOALİSYON İSTEMİYORUZ”

16 Nisan’daki referandum hakkında da konuşan Karaosmanoğlu, “Bir daha koalisyon dönemlerinin yaşanmasını istemiyoruz. Bunun yolu da sistem değişikliğidir. İzmit Büyükşehir’den Kocaeli Büyükşehir’e geçiş gibi bir durum bu. Cumhurbaşkanlığı Sistemi inşallah halkımız tarafından onaylanacak. Doğu ve Güneydoğu’da sandıklardan evet çıkacaktır. Gençlere güveniyoruz ve 18 yaşında milletvekilliğinin önünü açıyoruz” dedi.

#

26 Mar 2017 - 04:00 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.