Karaosmanoğlu: Bu salonlar güçlü Türkiye’nin geleceğini hazırlıyor

Geleceğin idealist ve sağlıklı nesillerinin ortaya çıkmasının önemine inanmış Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sportif aren...

Geleceğin idealist ve sağlıklı nesillerinin ortaya çıkmasının önemine inanmış Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sportif arenada yıldızların çıkacağı sporcu öğrencilerin antrenmanını izledi.

 

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ GENÇLERLE KOŞACAK

Güçlü Türkiye’nin oluşmasında bu salonların katkısının büyük olacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki; bu salonlardan çıkacak onlarca yetenekli yavrumuz bizleri ve ülkemizi gururlandıracak. Elbette bu tesislerde sağlıklı nesillerin oluşmasını da hedefliyoruz. Ancak bu toplumsal bir hareket olarak görülmeli ve her kurum vatandaşlarımızla birlikte sağlıklı gençlerin oluşmasına katkı sağlamalıdır. Bu salonlar başta olmak üzere ortaya koyulan emek, güçlü Türkiye’nin geleceğini hazırlıyor. Güçlü Türkiye güçlü gençlerle koşacak” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Raşit Fidan’ın da izlediği antrenmanda minik sporcular performanslarıyla göz doldurdu. Eski SEKA 50. Yıl Spor Salonu olarak da bilinen tesisin tekrar ayağa kaldırılmasıyla basketbol ve voleybol branşlarında haftada üç bin öğrencinin faydalanması da dikkat çekiyor.

#

11 Şub 2016 - 14:34 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.