Karaosmanoğlu: Çocuklarımız geleceğin Türkiye’sini temsil ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Pınar Bulut ve Okul Aile Birliği Başkanı Yakup Yöntem il...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Pınar Bulut ve Okul Aile Birliği Başkanı Yakup Yöntem ile yönetimini konuk etti. Gebze’de gerçekleşen görüşmede okulun genel durumu ve eğitimde yakaladığı başarılar değerlendirilirken eğitimin önemi bir kez daha vurgulandı. Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımıza baktığımızda gözlerindeki parıldayan ışıltı, geleceğin Türkiye’sini temsil ediyor” dedi.

#

16 Ağu 2017 - 15:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.