Karaosmanoğlu, Kandıra'da vatandaşların sofrasına konuk oldu

Kandıra Kovanağzı’nda sabah yürüyüşüyle birlikte gerçekleştirilecek projeleri de yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,...

Kandıra Kovanağzı’nda sabah yürüyüşüyle birlikte gerçekleştirilecek projeleri de yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşların sofrasına konuk olarak onlarla bol bol sohbet etti. Her gün farklı bir ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler aile olarak kabul ettiğimiz halkımızın bir parçasıyız. Yerel yöneticiliği bu şekilde anlıyor ve bu amaçla çalışıyoruz” dedi.

 

YÜRÜYÜŞ YOLLARI İNCELENDİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’le birlikte sabah gerçekleştirdiği yürüyüş sonrası, bölgede gerçekleştirilecek projelerin bilgilerini alan İbrahim Karaosmanoğlu’na, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan da eşlik etti. Kefken Kovanağızı’nın doğal güzellikleri bir kez daha yerinde görülürken bölgede gerçekleştirilebilecek yürüyüş yolları da incelendi.

#

06 Ağu 2015 - 12:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.