Karaosmanoğlu’ndan rekortmen Satı’ya övgü

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2012 yılı Kocaeli Vergi rekortmeni olan Dr.Müh. Murat Mustafa Satı’yı tebrik edip övgüler ya...

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2012 yılı Kocaeli Vergi rekortmeni olan Dr.Müh. Murat Mustafa Satı’yı tebrik edip övgüler yağdırdı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gebze’deki makamında bir araya gelen Karaosmanoğlu ile Satı gündemi değerlendirerek Kocaeli’ni ilgilendiren çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular.

VERGİSİNİ ÖDEYENİN BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR
Kocaeli gibi bir sanayi şehrinde Dr.Müh.Murat Satı’nın vergi rekortmeni olmasının son derece anlamlı olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye başkanı Karaosmanoğlu “Sizi tebrik ediyorum, yaptığı işlerin vergisini ödeyen iş adamlarımızın başımızın üzerinde yeri var. Bu açıdan bakıldığında sayın Satı örnek bir davranış sergilemiş, kendisinin bundan sonra şehrimize daha çok katkısının olacağını düşünüyoruz, Kocaeli’ne yapacağı bütün yatırımlar ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye başkanı olarak bana ve ekibime düşen ne varsa sonuna kadar sayın Satı’nın yanında olacağız” diye konuştu.

FİKİR BİRLİĞİNDE OLACAĞIZ
Karaosmanoğlu’nun bu yaklaşımı dolayısı ile kendisine müteşekkir olduğunu söyleyen 2012 yılı Vergi Rekortmeni Dr.Müh.Satı “ Kocaeli’ne vizyon kazandıracak eserlerin hayata geçirilmesi adına sayın Başkanımız ile birlikte fikir birliği içerisinde olacağız, bu nazik davranışı için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Son derece samimi bir ortamda geçen görüşmede Kocaeli büyükşehir Belediyesi başkan vekili Zekeriya Özak ve Büyükşehir İmar dairesi başkanı Gökmen Mengüç’te hazır bulundu.

#

30 May 2013 - 20:04 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.