Karateciler Kartepe’de fırtına gibi esti

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kocaeli Kartepe İl Karate Şampiyonası hafta sonu Acısu...

Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kocaeli Kartepe İl Karate Şampiyonası hafta sonu Acısu Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşti

Kocaeli Kulüpleri arasında düzenlenen Kartepe Acısu Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen Kocaeli Kartepe İl Karate Şampiyonası’nda, 9 kulüpten 250 karateci madalya kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Şampiyonada Gebze Şamdan Karate İhtisas Spor Kulübü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor Kulübü, Kartepe Belediye Gençler Birliği Spor Kulübü, Gölcük Doruk Spor Kulübü, Darıca İdeal Spor Kulübü, Değirmendere Gençlik ve Spor Kulübü, Gölcük Belediye Spor Kulübü, Kocaeli Elit Spor Kulübü ve Samuray Spor Kulübü sporcuları madalya peşinde koştu.

BÜYÜK KEYİF YAŞADILAR
Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar başta olmak üzere belediye meclis üyeleri ve spor dünyasından renkli simaların hazır bulunduğu şampiyonada karateciler kata ve kumite kategorisinde mücadele etti. 1996 ile 2003 arası doğumlu bay ve bayanların çeşitli kilolardaki mücadelesini salonu dolduran izleyiciler keyifle izledi.

#

24 Kas 2011 - 09:48 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.