Kardeşinin elinden Türkiye rekorunu aldı

Toplam beş rekorun kırıldığı yarışmalarda günün son rekoru ise 23 Yaşaltı heptatlon yarışında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Yusuf Pehlevan’...

Toplam beş rekorun kırıldığı yarışmalarda günün son rekoru ise 23 Yaşaltı heptatlon yarışında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Yusuf Pehlevan’dan geldi. Geçtiğimiz yıl Yusuf’un kardeşi Yunus Pehlevan 4838 puan alarak Türkiye rekoru kırmıştı. Bu yıl ise ağabeyi Yusuf Pehlevan 39 puan fazla alarak, 4877 puanla yeni rekorun sahibi oldu.

 

YENER ARAS BİRİNCİ OLDU

800 metrede 1.55.85 lik derecesiyle kişisel en iyi derecesini yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün bir diğer gelecek vaat eden atleti Yener Aras ise birinci oldu. Aras ayrıca 400 metrede ise 51.91 lik derecesiyle üçüncü oldu. 60 metre koşusunda Onurcan Seyhan, birinci olurken Furkan Ekinci ikinci oldu. 3000 metre yarışlarında Kenan Yalçın 8.49.95’lik derecesiyle ikinci oldu.

#

30 Ara 2014 - 12:09 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.