Karneyi getir buz pestinde ücretsiz kay!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılının birinci döneminde takdir ve teşekkür getiren öğrencilere, bu yıl da geleneği bozmayara...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılının birinci döneminde takdir ve teşekkür getiren öğrencilere, bu yıl da geleneği bozmayarak, Olimpik Buz Sporları Tesisinin kapılarını ücretsiz olarak açtı. Başarılı öğrenciler 29 Ocak ve 3 Şubat tarihleri dışında, yarıyıl tatilinde Buz Sporları Tesisinden ücretsiz yararlanabilecek. Bu olanaktan yararlanmak isteyen öğrenciler, belgeleriyle birlikte Olimpik Buz Sporları Tesisinin Şirintepe Mah. D-100 Karayolu üzerindeki binasına gelecek. Başarı belgesini yetkililere gösterecek olan çocuklar daha sonra Buz Sporları Tesisinden bir saat boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

 

29 OCAK VE 3 ŞUBAT TARİHLERİ DIŞINDA

Ancak, Curling Federasyonu 29 Ocak ve 3 Şubat tarihlerinde antrenörlük yarışmaları için Olimpik Buz Sporları Tesisini ayırttı. Bu nedenle söz konusu tarihler arasında başarılı öğrenciler Buz Pistini kullanamayacak. Bunun dışındaki tarihlerde ise buz pisti başarılı öğrencilere açık olacak.

 

SEANS GÜN VE SAATLERİ

Öğrenciler, Olimpik Buz Sporları Tesisinde hafta için her gün gerçekleştirilen halk seansı bölümüne katılacak. Halk seansları hafta için her gün sabah 10.00-16,00 arasında gerçekleştirilecek. Çarşamba ve Cuma günleri ise halk seansları 10.00 ile 18.00 arasında yapılacak. Hafta sonları halk seansları 13.00-16.00 arasında olacak. Başarılı öğrenciler bu gün ve saatlerde pisti ücretsiz kullanabilecek.

#

24 Oca 2017 - 10:54 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.