Kartal provaları başladı

Antrenman Vin-San'da gerçekleşirken, takımın gençleri ile dakika bulamayan futbolcular için yapılması planlanan hazırlık maçı ile ilgili henüz bir net...

Antrenman Vin-San'da gerçekleşirken, takımın gençleri ile dakika bulamayan futbolcular için yapılması planlanan hazırlık maçı ile ilgili henüz bir netlik yok. Öte yandan Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız'ın hafta sonu Karacabey - Altay maçını izleyeceği öğrenildi. Kocaelispor, Kartal maçının ardından Altay'ı konuk edecek ve maç seyircisiz oynanacak.

#

26 Eki 2016 - 15:11 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.