Kartepe Belediyesi sağlık malzemesi alacak

Belediye toplantı salonunda, Kerim Kandaz’ın başkanlığında ve açık usul ile yapılan ihaleye tek firma katıldı. Belediyenin resmi web sitesi üzerinden...

Belediye toplantı salonunda, Kerim Kandaz’ın başkanlığında ve açık usul ile yapılan ihaleye tek firma katıldı. Belediyenin resmi web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanan ve yaklaşık bedeli 102 bin 769 lira olan ihaleye katılan Nihat Yazıcı-Yaşhas Medikal firması 78 bin 895 lira teklif sundu. İhalenin sonucunun yapılacak incelemelerin ardından açıklanacağı bildirildi.

#

27 Nis 2016 - 14:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.