Kartepe Belediyesi spor malzemesi alacak

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, spor malzemeleri alınması işi ile ilgili ihalesini, Sosyal Yardımlaşma İşleri Müdür Vekili ve İhale Ko...

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, spor malzemeleri alınması işi ile ilgili ihalesini, Sosyal Yardımlaşma İşleri Müdür Vekili ve İhale Komisyonu Başkanı İbrahim Bahri Özyılmaz başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi. Katılımcılar tarafından ihaleye 3 istekli teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 447 bin 190 TL olan ihaleye en yüksek teklif 315 bin 195 TL olurken, en düşük teklif ise 237 bin 960 TL ile verildi. Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirildi.

#

11 Eki 2017 - 14:58 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.