Kartepe Belediyesi’nden SEDAŞ’a destek

Afet durumlarında ilimizde yaşanan elektrik arızalarına Sedaş ekiplerinin ulaşımına destek vermek için gerekli planlamaların etkin yapılması için ilç...

Afet durumlarında ilimizde yaşanan elektrik arızalarına Sedaş ekiplerinin ulaşımına destek vermek için gerekli planlamaların etkin yapılması için ilçe kaymakamları ve belediye başkan yardımcıları, Kocaeli Valiliği nezdindeki toplantıda SEDAŞ yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda kurum ve kuruluşlar arasında iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

 

Antikkapı Restaurant’ta Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı başkanlığında ilçe kaymakamları ve belediye başkan yardımcıları, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve İşletme Bakım Müdürü Burhan Ak ile Sedaş’ın yoğun kar yağışı nedeniyle sahada elektrik arızalarıyla yaptığı mücadeleye ilişkin değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

 

Toplantıda soğuk hava dalgası ile birlikte ilimizde yaşanacak kar yağışının elektrik şebekesinde oluşturacağı arızalara karşı SEDAŞ ekiplerinin hızlı müdahale edilmesi noktasında ilçelerde koordinasyonun sağlanması için kaymakamlar ve belediye başkan yardımcıları ile planlama çalışması yapıldı. İl Afet başta olmak üzere kaymakamlıklar ve belediyelerinin SEDAŞ ekiplerinin arıza noktalarına ulaşımına destek vermelerinin istendiği toplantıda kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

 

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat da toplantıda vatandaşların elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenmemesi adına belediye olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirterek SEDAŞ ekiplerinden daha özverili çalışma içinde bulunmasını talep etti. Kartepe Belediyesi olarak, iş birliğinden yana olduklarını kaydeden Arat, “Elektrik kesintilerinin ve arızaların asgari düzeye indirilmesi konusunda üzerimize düşeni hep yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

#

06 Oca 2015 - 16:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hasan bezir - SEDAŞ Genel Müdürü ve İlçemiz Kaymakamı hiç konuşmadımı. Bu kadarda bencillik olmaz. İnsaf. Elektrik şişine belediye ne yapabilirki.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ocak 16:01