Kartepe Encümeni’nden kiralama ihalesi yapıldı

Kartepe Belediye Encümeni Ahmet Atlı başkanlığında yaptığı haftalık toplantıda, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce ihale ilanı yapılmış olan Eşme Mahalle...

Kartepe Belediye Encümeni Ahmet Atlı başkanlığında yaptığı haftalık toplantıda, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce ihale ilanı yapılmış olan Eşme Mahallesi’nde büfe, kafeterya ve çay bahçesi kullanım alanlı işyerinin kiralama ihalesini kapalı teklif usulüyle gerçekleştirdi.

 

TEK KİŞİ KATILDI

Eşme Mahallesi Mustafa Karacaoğlu Bulvarı No: 4 adresinde 70 metrekare kullanım alanı bulunan parke taşlı açık alana sahip büfe, kafeterya ve çay bahçesi kullanım alanlı işyeri Kartepe Belediyesi Encümeni’nce 3 yıl süre ile kiralama ihalesine 1 istekli teklif verdi. İhalesi için katılımcı Sadettin Çıtak, 3 yıllık peşin 30 bin 600 TL teklifte bulundu.

#

12 Şub 2016 - 12:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.