"Kar"tepe gibi yağdılar: 5-0

İLK YARI 2-0 BİTTİ Arslanbey Stadı'nda oynanan maçın ilk 40 dakikasında gol olmadı. 41'de sol kanatta topu alan Seyfettin plase vuruşu ile takımını...

İLK YARI 2-0 BİTTİ

Arslanbey Stadı'nda oynanan maçın ilk 40 dakikasında gol olmadı. 41'de sol kanatta topu alan Seyfettin plase vuruşu ile takımını öne geçiren gole imza attı. 2 dakika sonra sağ kanattan kullanılan serbest vuruş sonrası İbrahim'in kafa vuruşu ile fark 2'ye çıktı ve devre de Kartepe'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.İkinci yarıya 1937 Seka iyi başladı. 52'de Şükrücan, kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak inanılmaz bir gol kaçırdı.

 

EMRE'NİN AYAĞINDAN FÜZE ÇIKTI

58'de Kartepe'yi rahatlatan gol geldi. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Mertcan'ın ince dokunuşu sonrası top fileleri buldu ve skor 3-0'a geldi. Seka ekibi farkı indirmek için tüm hatları ile Kartepe kalesine yüklendi. Şükrü ve Hasan ile bir birinden net 2 fırsatı daha değerlendiremeyen Seka, kalesinde 4. golü 73. dakikada Emre'nin 25 metreden çektiği şut sonrasında gördü.

 

KARTEPE ZİRVEYE GÖK DİKTİ

Yine bu kez Emre 80'de ceza sahası altı pas noktasındaki karambol sonrası topu ağlara göndererek kendisinin 2, takımının 5. golünü attı. Kalan sürede iki takım da pozisyon bulamayınca Kartepe Belediyespor, 1937 Sekaspor'u 5-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetine imza attı. 5 maç sonunda puanını 11'e çıkaran Kartepe ekibi zirve iddiasını sürdürdü. Seka ise 4 puanda kaldı. 6. hafta Seka, İhsaniye'yi konuk edecek, Kartepe ise İlimtepe deplasmanına çıkacak. Erdem ÖVÜÇ

 

KARTEPE BELEDİYE: 5 1937 SEKASPOR:0

STAT: Arslanbey (Süper Lig B)

HAKEMLER: Engin Uğur***, Şefik Öner***, Ertuğrul Balta***

KARTEPE BELEDİYE: Metehan****, Enes***, İbrahim Budak***, İbrahim***, Mete***, Cihat***, Sinan****, Oğuzhan*** (Dk. 65 Ali Kemal**), Seyfettin*** (Dk. 75 Tayyip*), Emre****, Mertcan*** (Dk. 58 Furkan**)

1937 SEKASPOR: Tayfun*, Fatih*, Hamza* (Dk. 44 Fatih Ulutaş**), İlker*, Batuhan* (Dk. 42 Hasan**), Osman**, M. Ali*, Hakan Tan***, Sedat*, Şükrü*, Celil* (Ahmetcan**)

GOLLER: Dk. 41 Seyfettin, Dk. 43 İbrahim, Dk. 58 Mertcan, Dk. 83 ve 80 Emre

#

27 Eki 2016 - 10:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.