Kartepe’de ahşap kent mobilyaları bakımdan geçiriliyor

Kış mevsiminin gelmesiyle olumsuz etkilenecek olan ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmaları çerçevesinde, ekipler İbrikdere Mahallesi’nde bulunan...

Kış mevsiminin gelmesiyle olumsuz etkilenecek olan ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmaları çerçevesinde, ekipler İbrikdere Mahallesi’nde bulunan Kartepe Belediyesi Uzuntarla Sosyal Tesisleri’ndeki tüm ahşap kent mobilyalarını gözden geçirdi.

 

Kartepe’de kamusal alanlardaki ahşap kent mobilyalarının bakım çalışmalarının bir ayağını da Uzuntarla bölgesinde gerçekleştiren belediye ekipleri Kartepe Belediyesi Uzuntarla Sosyal Tesisleri’ni de düzenli ve görsel açıdan uyumlu renk ve dokulara bürüdü. Ekipler alandaki ahşap aksamların zımpara ve bakımını yaptıktan sonra selülozik kahverengi boya ile boyayarak estetik ve güzel bir görünüme kavuştururken, kışın olumsuz şartlarından etkilenmemesi için de önlemlerini almış oldu.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü marangozhane ekipleri Uzuntarla halkının cemiyetler için tercih ettiği alandaki 300 metrekarelik alana sahip pergola, 30 adet piknik masası ve 10 metrekarelik alana sahip gelin odasını boyayarak bölge halkının hizmetine sundu.

#

04 Kas 2014 - 16:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.