Kartepe’de huzurlu seçim

1 Kasım seçimleri Kartepe’de de büyük bir heyecana sahne oldu. 32 mahallenin bulunduğu Kartepe’de 218 sandık kuruldu. 250’den fazla polisin görev yap...

1 Kasım seçimleri Kartepe’de de büyük bir heyecana sahne oldu. 32 mahallenin bulunduğu Kartepe’de 218 sandık kuruldu. 250’den fazla polisin görev yaptığı ilçe için emniyet mensupları büyük önlemler aldı. Sandık görevlileri ve emniyet mensuplarının ortak çabaları neticesinde yaşlı ve engelli vatandaşlar rahatça oy kullanabildi.

 

ÖNEMLİ İSİMLER İLÇEDE OY KULLANDI

Kartepe bu seçim döneminde de önemli isimleri sandık başına topladı. Öte yandan hemen her okulda oldukça geniş çaplı güvenlik önleminin alınması ise dikkat çekti. İlçedeki seçimlere katılım oranının ise oldukça yüksek olduğu gözlendi. Sabah saatlerinde sakin bir görüntüde olan sandık başları, özellikle öğle saatlerinden itibaren yoğunlaşmaya başladı. Kartepeli siyasiler ise vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

#

01 Kas 2015 - 11:26 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.