Kartepe’de iş güvenliği ve ilk yardım eğitimi

Kartepe Belediyesi ile İŞKUR arasındaki anlaşma gereği belediye bünyesinde, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan 50 İŞKUR personeline, Toplum Yarar...

Kartepe Belediyesi ile İŞKUR arasındaki anlaşma gereği belediye bünyesinde, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan 50 İŞKUR personeline, Toplum Yararı Programı kapsamında “İş Güvenliği ve İlk Yardım Eğitimi” verildi. Kartepe Belediyesi, öncelikle önem verdiği iş sağlığı ve güvenliği konusunda daha önce de benzer eğitimler verirken, 2017 eğitim programları da aynı hız ve özenle sürdürülüyor.

 

EĞİTİMLER SÜRECEK

Kişinin yaptığı işte ne gibi risklerle karşılaşacağını bilmesi ve gerekli önlemleri alarak çalışması hem kişinin güvenceye alınmasını hem de çalışma performansını artıracağı inancı ile hareket eden Kartepe Belediyesi, iş güvenliği ve ilk yardım eğitimlerine devam edecek.

#

27 Tem 2017 - 16:06 Kocaeli- Eğitim

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.