Kartepe'de iş kazası... 1 İŞÇİ ÖLDÜ!

Kartepe'de meydana gelen iş kazasında, Armetal isimli iş yerinde çalışan evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Ramazan Karaçay (39) isimli işçinin ü...

Kartepe'de meydana gelen iş kazasında, Armetal isimli iş yerinde çalışan evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Ramazan Karaçay (39) isimli işçinin üzerine yaklaşık 1 tonluk metal düştü.  İş arkadaşlar bir yandan yardıma koşarken, diğer taraftan 112 ekiplerine haber verdi.Olay yerinden ağır yaralı olarak Özel bir hastaneye kaldırılan Karaçay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurartılamadı.  Karaçay’ın cenazesi yapılan işlemler sonrasında toprağa verilmek üzere memleketi Çorum’a gönderilirken, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı ve iş yeri yetkilileri ile iş güvenliği uzmanının ifadesine başvurmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.

#

21 Oca 2017 - 09:14 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hayrettin - Burada sürekli iş kazaları olmakta ve bir şekilde ortpas edilmektedir.bu firmanın en ağır şekilde cezalandırilması gerekmektedir.insan hayatı bu kadar hiçe sayılamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 09:14