Kartepe’de Kanal Park Projesi hızla ilerliyor

Gelişen dünyada insanları şehrin yorucu ve yıpratıcı yaşamından uzaklaştırmak adına Kartepe Belediyesi yeni oyun ve dinlence alanlarını ilçe halkının...

Gelişen dünyada insanları şehrin yorucu ve yıpratıcı yaşamından uzaklaştırmak adına Kartepe Belediyesi yeni oyun ve dinlence alanlarını ilçe halkının hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin iş birliğinde Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahalleleri sınırları içinde yapılan park ve yürüyüş yollarını içeren Kanal Park Projesi’nde çalışmalar hızla ilerliyor.

 

19 BİN METREKARELİK PROJE

Kartepe ilçesinde farklı bölgelerde dinlence ve oyun parklarını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında  toplamda 19 bin metrekarelik alanda planlanan Kanal Park Projesinde fitness aletleri, futbol sahası, yürüyüş yolları, kamelyaları, çocuk oyun grupları ve kafesi bir bütünlük oluşturacak şekilde dizayn edildi. Ekipler projenin ilk etabında sert zemin yapımlarını tamamladıktan sonra park alanında bitkilendirme, sulama sistemi kurulması, aydınlatma direklerinin, kamelya ve fitness aletleri montajlarını da tamamladı.

 

YÜRÜYÜŞ YOLU DA OLACAK

Kartepe ilçesine renk katacak ve yeni bir soluk getirecek Kanal Park Projesi çerçevesinde etap etap yürütülen çalışmalar hızla ilerliyor. Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahalleleri sakinlerine yönelik gerçekleştirilen projede en kısa sürede parkın diğer eksiklikleri de tamamlanarak aktif kullanımına sunulması hedefleniyor. Bu kapsamda Kanal Park Projesiyle birlikte yapımına hız verilen Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma çalışmalarını gerçekleştiriyor.

#

29 May 2017 - 11:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

mert - bisiklet yolu yapılacak denmiş. yyahyakaptan ile bu yapılacak bisiklet yolu birleştirilecek mi? askeriyenin ve yapılmakta olan otelin önünde bisiklet yolu olsa çok iyi olur. Ayrıca bu bölgeye kobis konulacak mı? ben muhtarı aradım bu konuda net birşey söyleyemedi...oy istemye gelirsin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 11:42
01

mert - bu bölgede yaşayan insanların asıl sorunu sunta fabrikasından gelen toz. tır ve kamyon trafiği. trenin köseköy istasyonunda durmaması. Muhtar, kaymakam, vali, milletvekil lütfen bu sorunları çözün...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 11:42