Kartepe’de ruhsat denetimleri sürüyor

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, işletme ruhsat denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor. Sapanca Yolu üzerindeki işletmelere yö...

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, işletme ruhsat denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor. Sapanca Yolu üzerindeki işletmelere yönelik uygulanan denetimlerde ekipler ruhsatsız faaliyet gösteren işyeri sahiplerine ruhsat çağrısında bulundu. Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, “Müdürlük olarak işletmelere yönelik denetimlerimiz aralıksız sürüyor. Ekiplerimiz iş yerlerine yönelik denetimlerde, İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı, Hafta Tatili Ruhsatı, iş yerlerinin temizliği ve sağlığa uygunluk kuralları çerçevesinde aldıkları hijyen eğitim belgesi, atık sözleşmesi, faaliyet belgesi, vergi levhası ve oda kayıtlarını kontrol ediyor. Haksız rekabeti ortadan kaldırmak ve esnafı korumak adına ruhsat denetimlerimiz ilçenin farklı bölgelerinde sürecektir” dedi.

#

16 Mar 2015 - 14:48 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.