Kartepe’de sanat müziği ziyafeti

    Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde verdiği yaz konserinde sa...

 

 

Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde verdiği yaz konserinde salonu dolduran sanatseverlere adeta sanat müziği ziyafeti yaşattı. Sergilediği performans ile izleyenleri büyüleyen Kartepe Belediyesi TSM Koro elemanlarının sunduğu doyumsuz konser için teşekkür çiçeğini de Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına yardımcısı Murat Sabri Çakır, Şef Aysel Demircan’a takdim etti.

YAZ KONSERİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal belediyecilik anlayışı ve hizmetleri kapsamında kültür ve sanat etkinlikleri ile ilçe halkını buluşturmaya devam ediyor. Şef Aysel Demircan yönetimindeki Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 20 korist ile yaz konserinde sanatseverlerin karşısına çıktı. TSM Korosunun Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki konserini dinlemek için salonu dolduran konuklar doyumsuz bir gece geçirdiler. Kürdili hicazkar, muhayyer kürdi, acem kürdi, hicaz, hüzzam, uşşak, mahur, rast gibi çeşitli makamlardaki eserleri solo ve koro olarak iki bölümde seslendiren koroya, dinleyiciler de alkışları ile eşlik ettiler.

#

17 Haz 2014 - 13:29 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.