Kartepe’de sigaranın zararları anlatıldı

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından mayıs ayı eğitim seminerlerinin ilkinde belediye personeline yönelik sağlık eğitim...

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından mayıs ayı eğitim seminerlerinin ilkinde belediye personeline yönelik sağlık eğitimi verildi. Özel bir hastanenin Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Yetiş, Kartepe Belediyesi personeline yönelik KOAH hastalığı ve sigaranın zararları konusundaki bilgilendirme semineri belediye toplantı salonunda gerçekleştirildi.


BİLGİ VERİLDİ

Özel hastane yetkilisi belediye ile yaptıkları bilgilendirme seminerlerinin aralıksız sürdüğünü belirtti. Seminerde sigaranın zararlarını slayt gösterisi eşliğinde sunan Dr. Yetiş, sigara nedeniyle yaşanan kronik tıkayıcı akciğer hastalığı olan KOAH hakkında da bilgiler verdi. Yetiş, “Sadece sigara içmek değil, sigara içen kişinin yanında bulunmak da risk oluşturmaktadır” dedi. Belediye personelinin merak ettiği konulardaki sorularını da yanıtlayan Yetiş, sigaranın etkilerinden kurtulmaya yönelik bilgiler yanında sigaranın sebep olduğu diğer hastalıkları da anlattı.

#

07 May 2015 - 15:43 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.