Kartepe’de sorunsuz meclis

Kartepe Belediye Meclisi’nin haziran ayı 1. birleşim 1. oturumunu belediye başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’...

Kartepe Belediye Meclisi’nin haziran ayı 1. birleşim 1. oturumunu belediye başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya sadece meclis üyeleri Mine Koç ve Salih Aydın katılmadı. Başkan Üzülmez, haziran ayında Çevre Haftası dolayısıyla düzenlenecek olan iki ayrı yürüyüşe Kartepelileri ve meclis üyelerini davet etti.

 

CANLI YAYINLANDI

Belediyenin web sitesi www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında meclis üyeleri, gündemde yer alan Plan Proje Müdürlüğü’nün Uzuntarla ve Suadiye mevkii ile Kartepe ve Kazakburun planlama bölgelerindeki imar planı değişikliğine yapılan itirazlarla ilgili imar komisyonu raporları ile Zabıta Müdürlüğü’nün hayvanların taşınması ile ilgili talebi ve çevre komisyon raporunu görüşerek karara bağladı.

 

İKİ YENİ MÜDÜRLÜK

Meclis üyeleri meclise gelen teklif yazılarının görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havalesini oy birliği ile kabul etti. Kartepe Belediyesi’nin hizmet odaklı yönetim anlayışıyla yoluna devam etmesi için kurulması gereken İşletme Müdürlüğü ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü birimlerinin kurulması ve bu birimlere personel atanması yazıları da oy birliği ile kabul edildi.

#

04 Haz 2014 - 14:51 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.