Kartepe’de spor okullarında eğitimler devam ediyor

Kartepeli çocuklara spor yapma imkânı sağlayan spor okullarından bu dönemde 8 branşta, 11 eğitmen nezaretinde 680 öğrenci faydalanıyor.   Her geçen...

Kartepeli çocuklara spor yapma imkânı sağlayan spor okullarından bu dönemde 8 branşta, 11 eğitmen nezaretinde 680 öğrenci faydalanıyor.

 

Her geçen yıl ilginin yoğun şekilde sürdüğü Kartepe Belediyesi spor okullarında kış sezonunda da öğrenciler futbol, basketbol, karate, hentbol, güreş, taekwondo, halk oyunları branşlarında eğitim alıyor. Kartepeli öğrencilere spor yapma imkanı sağlayarak boş zamanlarını da faydalı bir şekilde değerlendirme olanağı bulduğu spor okulları sayesinde kötü alışkanlıklardan da uzak tutulmuş oluyor.

 

İlçedeki spor tesislerinin yanı sıra okul spor salonlarının da değerlendirildiği spor okullarından bu yıl 8 noktada hafta içi ve sonu olmak üzere 680 öğrenciye spor eğitimi veriliyor. Kartepe Belediyesi spor okullarında, branşlarında yetenekli sporcular Kartepe Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü bünyesine lisanslaştırarak müsabakalara katılıyor ve kendilerini geliştirerek kariyer yapmaları sağlanıyor.

 

Karate, güreş, taekwondo, halk oyunları ve hentbolda katıldıkları şampiyonalarda ve turnuvalarda pek çok başarılı sonuçlar elde eden Kartepenin minikleri gelecek vaat etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de Kartepe’yi başarıyla temsil eden sporcularla gurur duyduklarını belirterek, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Bilgi evleri, spor okulları, çocuk tiyatroları gibi çocuklara yönelik hizmetler yanında yeni spor ve yaşam alanları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

#

16 Ara 2014 - 12:26 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.