Kartepe’de yabani ot temizliği çalışmaları sürüyor

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ekipler çalışmalarını Arslanbey ve Derbent genelindeki parklarda, refüjlerde ve cadde sokaklarda gerçekleştirdi. Kart...

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ekipler çalışmalarını Arslanbey ve Derbent genelindeki parklarda, refüjlerde ve cadde sokaklarda gerçekleştirdi.

Kartepe genelinde süren bakım çalışmaları çerçevesinde yağışlı havalarla birlikte uzayan yabani otla mücadele çalışmalarında Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçenin çehresini değiştirecek bakım çalışmaları kapsamında yabani ot temizliği çalışmalarını bu hafta da Derbent ve Arslanbey bölgesinde gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi, park, yeşil alan, kaldırım ve refüjlerde otların normalin üzerinde büyümesi nedeniyle ot biçme ve temizlik çalışmalarını 22 kişilik ot biçme ekibiyle gerçekleştirmekte. Ekipler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genlinde devam edecek yabani ot temizliği çalışması ile yol kenarlarında ve yeşil alanlardaki diken, çalı ve böğürtlen öbeklerinin temizliği ile ilçenin daha temiz ve güzel görünmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

#

18 Eyl 2014 - 14:09 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.