Kartepe’de yüzler gülüyor

Kartepe Belediyesi’nde toplu sözleşme görüşmeleri varılan anlaşma ile tamamlandı. 104 belediye çalışanını ilgilendiren toplu sözleşmenin imza töreni N...

Kartepe Belediyesi’nde toplu sözleşme görüşmeleri varılan anlaşma ile tamamlandı. 104 belediye çalışanını ilgilendiren toplu sözleşmenin imza töreni Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapıldı. İmza töreninde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Belediye çalışanlarımızın toplu sözleşmeden doğan farkları imzalar atılmadan hesaplarına yatırılmıştır” dedi.

 

ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR

İmza töreninde söz alan Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, “Kocaeli’nin en iyi sözleşmesine imza attık. Toplu sözleşme farkları belediye başkanımız Hüseyin Üzülmez tarafından hesaplara yatırılmıştır. Her türlü ödemeler zamanında yapıldı” dedi.

 

EMEK DOSTU BAŞKAN

Yerel-Sen Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin ise, “Sözleşmenin son anında belediye başkanımız çalışanımızın altının teri kurumadan ödeme yaparız diyerek son sözü söylemiştir. Birçok yerden daha iyi bir sözleşme imzalandı” ifadelerini kullandı. Belediye-İş Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek de şöyle konuştu: “Bu sözleşme alın teri saygı ile sonuçlandı. Türkiye’deki en iyi sözleşme yapıldı. Hüseyin Üzülmez emek dostu başkan.”

 

BERTARAF EDİLMİŞTİR

Sözleşme görüşmeleri ile ilgili olarak son olarak konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “15 Temmuz hain darbe girişimi başta Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin dirayetli duruşu ile bertaraf edildi. Bu destanın birinci yıl dönümündeyiz. 249 şehidimiz ve gazilerimiz vardır. Belediye çalışanlarımız hain darbe girişimine ilk karşı gelen çalışanlardır. Yıl dönümünde yine aynı heyecan ile alana indik” dedi.

 

İLAHİ ADALET

Hedeflerinin çalışanların alın teri kuramadan emeğinin karşılığını vermek istediklerini dile getiren Başkan Üzülmez, “Ticari hayatta olsun belediye hayatında olsun çalışanlarımızın bir gün değil bir saat bile maaşını geciktirmedik. İlk dönemimizde maaşları kredi çekerek ödedik. Sizler bizi vatandaş içerisinde temsil ediyorsunuz. Sorumluluğu hissederek çalışmak önemlidir. Hakkıyla çalışanları takdir edip ödüllendiriyoruz. Birçok toplu sözleşmeden daha iyi şartlarda anlaşma yapıldı. Sözleşmeden doğan haklarınız hesaplarınıza yatırıldı” sözlerine yer verdi.

#

20 Tem 2017 - 16:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.