Kartepeli başkanlardan yürüyüş!..

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Seka Kamp’ta  gerçekleşti. Kartepe’deki Amatör kulüp ba...

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Seka Kamp’ta  gerçekleşti. Kartepe’deki Amatör kulüp başkanlarının da hazır bulunduğu yürüyüşe Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

YÜRÜYÜŞE KATILIM YOĞUNDU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun rahatsızlığı dolayısıyla katılamadığı yürüyüşe Büyükşehir Belediye başkan danışmanı Nermin Tol, Kartepe Belediye başkan yardımcısı Murat Sabri Çakır, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanı Murat Aydın, Kartepe Kulüpler Birliği başkanı İsmail Şahin, AK Parti Kartepe ilçe başkanı Hasan Kandaz, Kartepe’deki amatör spor kulüp başkanları, mahalle muhtarları, çok sayıda vatandaş ve sporcular katıldı.


5  KM YÜRÜDÜLER

Seka Kamp alanı önünden başlayan yürüyüş, Eşme’ye doğru devam ederken; katılımcılar yaklaşık 5 kilometre yürüdü. Yürüyüş öncesi Amatör spora verdiği destekten dolayı Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı İsmail Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı adına Danışman Nermin Tol’e çiçek verdi. Eşmespor Kulüp Başkanı Vasfi Aşçı da; yine amatör kulüplere desteklerinden dolayı Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır’a çiçek takdim etti. Yürüyüşe katılan KASKF Başkanı Murat Aydın’a da; taban birliklerinin ve kulüplere verdiği hizmetlerden dolayı Derbentspor Kulüp Başkanı Selçuk Baysal teşekkür çiçeği verdi.

 

AYDIN, KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Yürüyüş öncesi konuşan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın; Kocaeli de amatör sporun nereden nereye geldiği hakkında bilgiler verdi. Özellikle tesisleşme ve spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı başta Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibine “Ne kadar teşekkür etsek azdır “ ifadesini kullandı. Büyükşehir belediye başkan danışmanı Nermin Tol ise Kocaeli’nde yürüyüş programına katılan tüm davetlilere ve sporculara teşekkür etti.

#

08 Mar 2015 - 12:41 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.