Kartepeli çocuklar jimnastikle buluştu

BİLİMSEL VE ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA… Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşamalarına imkan sağlayan projelere imza atan Kartepe Belediye B...

BİLİMSEL VE ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA…

Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yaşamalarına imkan sağlayan projelere imza atan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu bağlamda Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü’nün çalışmalarını yakından izleyerek gereken desteği veriyor. Teknolojinin her geçen gün hızla gelişmesi, çocukları evde bilgisayar ve televizyon karşısında uzun zaman geçirmeye yöneltiyor ve sosyal iletişim becerilerinin gelişmesine engel oluyor. Bu durum karşısında yorulmak bilmeyen çocuklar, hareketsizliğe mahkum kalıyorlar. Bu bağlamda çocuklara erken yaşta spor alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü, bilimsel ve çok yönlü içeriği ile çocuklara hareket ve eğlence dolu bir dünya sunuyor.

 

JİMNASTİK EĞİTİMİ VERİLİYOR…

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri’ne kayıtlı olan her çocuğa, haftanın iki günü Kartepe Belediyesi Kadın Spor Merkezleri’nde jimnastik kursu veriliyor. Yaz boyu devam edecek olan jimnastik kurslarına, tüm Kartepeli çocuklar katılabilecek. Okulların kapanması sonrasında çocuklarımızın daha kaliteli zaman geçirmesi için belediye olarak gereken desteği verdiklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Teknolojinin gelişmesi ne kadar önemli isim bu durum içerisinde çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi çok daha önemlidir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı yetişmesi için Çocuk Kulübümüzün faaliyetlerini sonuna kadar destekliyoruz. Kartepeli çocuklarımızın her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

#

26 Tem 2017 - 12:39 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.