Kartepeli kadınlar sporu seviyor

Dumlupınar Mahallesi’nde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, Kartepe Belediyesi meclis üyeleri, başk...

Dumlupınar Mahallesi’nde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, Kartepe Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler ve Kartepeli vatandaşlar ile AK Parti Kartepe teşkilatı yönetimi katıldı

 

 

15. SPOR SALONU

İstasyon ve Uzuntarla Mahallelerinden sonra 15’ncisinin Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete açıldığı yeni Kadın Spor Merkezi, 170 metrekarelik alanda Kartepeli hanımlara salıdan cumartesiye, haftanın beş günü saat 10.00 ile 18.00 arasında ücretsiz hizmet verecek. Uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınların spor aktivitelerinde bulunabileceği merkezde koşu bantları, eliptik bisikletler, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl ve ağırlık setlerinin yanı sıra yer minderleri, pilates topları ve lastiklerde kullanılarak step ve aerobik derslerine de katılınabilecek.

#

21 Mar 2017 - 02:30 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.