Kartepeliler’den Yaş-Bak Sağlık Merkezi’ne yoğun ilgi

Kartepe Belediyesi’nin halkın en önemli ihtiyaçlarından birine cevap verebilmek için hizmete açtığı Yaş-Bak Sağlık Merkezi, bölge halkından yoğun ilg...

Kartepe Belediyesi’nin halkın en önemli ihtiyaçlarından birine cevap verebilmek için hizmete açtığı Yaş-Bak Sağlık Merkezi, bölge halkından yoğun ilgi görüyor. 2015 yılı ekim ayında hizmete giren Kartepe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Ataşehir Mahallesi Sağlık Merkezi, haftanın 7 günü hizmet vermekte. Sağlık merkezi hafta içi 09.00 - 22.00 saatleri arasında, hafta sonları da 14.00 - 22.00 saatlerinde ilçe halkına hizmet veriyor.

 

GÜNDE 35 KİŞİYE HİZMET

Gün içinde 1 bay, 1 bayan olmak üzere 2 hemşirenin çalıştığı merkezde günde yaklaşık 35 kişi hizmet alıyor. Kartepeli vatandaşların memnuniyetlerini her fırsatta dile getirdiği ve her geçen gün talebin arttığı merkezde, temel sağlık uygulamaları olan; enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü, küçük pansumanlar ve serum takılması gibi sağlık hizmetlerinden vatandaşlar ücretsiz faydalanabiliyorlar.

#

20 Kas 2015 - 12:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.