Kartepe’nin kapalı spor salonu Sarımeşe’de inşa edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile hayata geçecek fonksiyonel özellikteki kapalı spor salonu 13.950 metrekare alan üzerine bin kişi kapasi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile hayata geçecek fonksiyonel özellikteki kapalı spor salonu 13.950 metrekare alan üzerine bin kişi kapasiteli olarak projelendirildi.

 

Kartepe’nin cazibesini artırmak için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışma içinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim beyannamesinde yer alan yatırımlardan birinin de Sarımeşe’de kapalı spor salonu olarak projelendirildiğini açıkladı. Kartepelilere hep daha iyisini ve güzelini sunmak üzere çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunu da ilçe halkının hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

 

Tüm amatör spor kulüplerine ve Kartepelilere hizmet verebilecek, tam donanımlı spor salonu bin seyirci kapasitesi için bina oturma alanı 3500 metre kare olarak planlandı. 40x20 metre basketbol, salon futbolu, hentbol ve voleybol saha alanları düşünülen proje kapsamında bay ve bayan fitness salonları yanında aerobik, bilardo, masa tenisi alanları ile soyunma bölümleri de dahil edildi. Toplam 13.950 metrekare büyüklüğündeki alanın imar planları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan proje Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü nezaretinde yürütülüyor.

#

30 Eki 2014 - 09:33 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.