Kartepe’nin zirvesinde unutulmaz bir gün geçirdiler

Yalova Üniversitesi İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencileri hafta sonunu Kartepe'de geçirdi. Yalova Üniversitesi öğrencilerinin Kartepe programına; Şeym...

Yalova Üniversitesi İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencileri hafta sonunu Kartepe'de geçirdi. Yalova Üniversitesi öğrencilerinin Kartepe programına; Şeyma Şirvan Temizer, Zeynep Kılıç, Şefika Birtane, Şevket Tahir Çınar, Şeyma Pehlivan, Ubeydullah Ertuğrul, Sinem Kuzu, Taha Berk Alibasiç, Zeynep Gökçen Okyar, Serdar Atabey, Ahmet Taha Erdem, Yasin Nazlıgül, Arınç Bulucu ve Şeyma Güleç katıldı.

 

MANGALLA GÜNÜ TAMAMLADILAR

İzmitli Zeynep Gökçen Okyar, Arınç Bulucu ve Sinem Kuzu'nun rehberliğinde Kartepe'nin zirvesine çıkıp kayak yapan, kartopu oynayan ve sonunda da mangal yaparak günü tamamlayan Yalova Üniversitesi öğrencileri unutulmaz ve keyifli bir gün yaşadı. 

#

16 Oca 2017 - 11:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.