Kartepe’ye ikinci kültür merkezi

Kocaeli’yi kültür ve sanat merkezi haline getirmek için çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi uygun gördüğü yerlere halkın ihtiyacını karşılamak üzere...

Kocaeli’yi kültür ve sanat merkezi haline getirmek için çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi uygun gördüğü yerlere halkın ihtiyacını karşılamak üzere kültür merkezi yapmaya devam ediyor. Tüm ilçelerde nüfus yoğunluğuna göre uyumlu ölçekte yapılan Kültür Merkezleri, konferans ve düğün gibi faaliyetlerin rahatça yapılabileceği mekânlar olarak öne çıkıyor.

ATAKENT MAHALLESİNDE YAPILIYOR
Büyükşehir bu amaçla Kartepe’ye ikinci kültür merkezini kazandırıyor. Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden sonra şimdi de Uzunçiftlik’te yaptığı kültür merkezini Kartepe’ye kazandırıyor. Uzunçiftlik Atakent Mahallesi’nde inşa edilen kültür merkezinin yapımı hızla devam ediyor.

250 KİŞİLİK SERGİ SALONU
Bodrum ve zemin kattan oluşan Kültür Merkezi toplam bin147 metrekare alana sahip. Kültür Merkezi’nin bodrum katı 169 metrekare, zemin katı 978 metrekareden alandan oluşuyor. Merkezde 250 kişilik sergi ve düğün salonu bulunuyor. Ayrıca düğün yapılabilecek 450 kişilik bir de açık terası olan merkezde kütüphane ve internet salonu da yer alıyor. Kültür Merkezi’nin 20 araçlık da açık otoparkı mevcut.

#

04 Ağu 2011 - 13:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.