Kartepe'yi duymayan kalmayacak!

Gezi ve doğa sporlarının merkezi olan Kartepe, Türkiye’nin en çok okunan gezi ve doğa sporları turizmi dergisi olan Atlas Dergisi’nin Ekim ayı sayında doğa sporları ile yer aldı

Her geçen gün yeni yatırımlar ve projeler ile zenginleşen ve gelişen

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye başkanı olduktan sonra ilçede turizme büyük önem verdi…

Vermeye de devam ediyor…

Başkan Üzülmez, öğrenci iken Kartepe’te teleferik projesini ortaya atmış…

Olur mu, olmaz mı denirken, öğrenci iken teleferik projesini ortaya atan Üzülmez, yıllar geçti ve belediye başkanı oldu…

Hayalini kurduğu teleferik projesinin ihalesini yaptı…

Yakın zamanda ilk kazma vurulacak…

Ne kadar güzel değil mi?

Öğrenci iken bir şeyi hayal et, yıllar geçsin belediye başkanı ol, hayalindeki projeyi yürürlüğe koymaya çalış…

Herkese nasip olmaz.

**

Yukarıda ifade ettiğim gibi Kartepe, turizme açık bir yer…

Kartepe’de turizm cephesi de Kartepe Belediyesi tarafından destekleniyor.

Özellikle kış turizminde iddialı olan ve Off-Road, moto-cross, yamaç paraşütü, trekking, balık tutma yarışması gibi bir çok doğa sporu branşında çok güzel ve elverişli parkurlar sunan Kartepe’nin tanıtımı için çalışmalar yapılıyor.

Kartepeli turizmcileri sevindiren bu tür çalışmalar, özellikle yakın lokasyonlardaki hedef kitleye uygun çeşitli reklam, haber gibi çalışmalar ile yapılıyor.

**

ATLAS DERGİSİ’NDE YER ALDI

Bunun son örneği de, en çok okunan ve sosyal medyadan takip edilen coğrafya ve keşif dergisi olan Atlas Dergisi ekim sayısında “Kartepe’de uçmaya hazır mısınız?” sloganıyla doğa ve adrenalin sporları yer aldı.

Kartepe’nin Atlas Dergisi’nde yer alması, Başkan Üzülmez’i çok mutlu etti…

Başkan Üzülmez, “Yapılanları anlamlı ve değerli kılan, anları sunabilmek ve daha fazla kişiye ulaştırmaktır.

Allah’ın bahşettiği güzelliklere ilave olarak bizlerinde halkımızın desteğiyle yaptığımız birbirinden güzel projelerimiz var. Hem ilçemiz turizminin ekonomik kalkınması açısından, hem de Kartepe’nin marka kent olma sürecindeki iddiamızdan dolayı tanıtımı önemsiyoruz.

Kartepe dışa açılması için bu bir başlangıç oldu. Buna benzer daha geniş ve etkili kitlelere ulaşmaya çalışacağız. Daha çok turist daha kaliteli hizmet, daha mutlu Kartepe hedefliyoruz” dedi.    

**

DUYMAYAN KALMAYACAK

Türkiye'nin en çok okunan gezi ve doğa sporları turizmi dergisi olan Atlas Dergisi’nin Ekim ayı sayısında Kartepe Belediyesi’nin ilanıyla birlikte raflardaki yerini aldı.

Kartepe’de uçmaya hazır mısınız? Başlığı ile verilen ilanda Kartepe’de yapılan gezi ve doğa sporlarının tanıtımı yer alırken, Kasım ayı sayısında daha geniş ve güzel sürprizin yer alacağı belirtildi...

Kartepe Belediyesi, ilçenin tanıtımına büyük önem veriyor…  

Böyle giderse Kartepe'yi duymayan kalmayacak.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mesut Akbulut - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Başiskele belediye seçimlerinde hangi adaya oy verirsiniz?
Tüm anketler