KASİAD’dan aday seçiminde ayrımcılık uyarısı

KASİAD Yönetim Kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ı ziyaret etti. Ziyarette KASİAD Başkan Yavuz, aday seçimlerinde etnik ayrımcılık yapılmama...

KASİAD Yönetim Kurulu üyeleri CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ı ziyaret etti. Ziyarette KASİAD Başkan Yavuz, aday seçimlerinde etnik ayrımcılık yapılmaması konusunda tüm partilere uyarıda bulundu.

Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) yöneticileri, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete KASİAD Başkanı Osman Yavuz, yönetim kurulu üyelerinden Serap Demirer, Ertan Katık, Abdülkadir Şahan ve Kağan Dağdeviren katıldı. KASİAD heyeti, Kuşkan tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Osman Yavuz, Kuşkan’ı tebrik ederek, görevinin vatana millete ve Kocaeli’ye hayırlı olmasını diledi. Politika işinin iddia ve talep işi olduğunu dile getiren Kuşkan ise kendisinin de Kocaeli için bu iddiaya sahip olduğunu ifade etti. CHP’nin projelerini anlatan Kuşkan, bu projelerin seçimlere yansıması gerektiğini çünkü bu projelerin çok doğru ve önemli projeler olduğunu söyledi.

ÜRETİME DİKKAT ÇEKİLDİ
Konuşmasını KASİAD ve bağlı olduğu MARİFED ve TUSKON’u anlatarak devam ettiren Yavuz, “Üyelerimizi seçerken hiçbir şekilde siyasi yapılanmaya bakmıyoruz. Üyelerimizin siyasi görüşleri hiçbir şekilde bizi ilgilendirmiyor” dedi. Yavuz, tüm partilerin Türkiye için çaba sarf ettiğini, herkesin düşüncesinin ülkeyi kalkındırmak olduğunu ama bu kalkındırmanın da sadece üretmekten geçtiğini söyledi. Partilerin aday seçimlerinde adayın etnik yapısına baktığını vurgulayan Yavuz, öncelikli olanın adayın etnik yapısı değil ortaya koyduğu projeler olması gerektiğini söyledi.

#

24 Mar 2011 - 14:44 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.