KASKF, futbolculara destek verdi

KASKF Başkanı Murat Aydın ve yöneticiler hastaneye gidip, Bülent Kibar ve Veysel Ertosun’u ziyaret ederek, “Geçmiş olsun!” dileklerini iletti.   53...

KASKF Başkanı Murat Aydın ve yöneticiler hastaneye gidip, Bülent Kibar ve Veysel Ertosun’u ziyaret ederek, “Geçmiş olsun!” dileklerini iletti.

 

53 KULÜP 1300 SPORCU FAYDALANACAK

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu tarafından 2014-2015 sezonunda 1.Amatör Küme ve Amatör Süper Lig’de mücadele eden 53 kulüple, 1300 futbolcuyu ilgilendiren sağlık problemini gidermek için Özel  Acıbadem Hastanesi ile protokol yapıldı. Önceki gün 2 futbolcu ön çapraz bağlarının kopması sonrasında ameliyat olup, tüm masrafları karşılandı. Alikahyasporlu Veysel Ertosun ile Derince Çenedağlı futbolcu Bülent Kibar, sağ ayak ön çapraz bağlarının kopması sonrasında Özel Acıbadem İzmit Hastanesi’nde Prof. Dr. Yavuz Kocabey tarafından ameliyat edildi.

 

FUTBOLCULARI ZİYARET ETTİLER

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Şaban Eraslan, Engin Kater, Seyhan Küçükleroğlu, Derince Çenedağ Spor Kulüp Başkanı Nevzat Bayram, Özel Acıbadem İzmit Hastanesi’nde ameliyat olan 19 yaşındaki Alikahyasporlu Veysel Ertosun ve 23 yaşındaki Derince Çenedağ Sporlu Bülent Kibar’ı ziyaret edip, sohbet etti. İki futbolcu sağ ayak ön çapraz bağlarını kopması sonrasında ameliyat olurken altı ay sahalardan uzak kalacak. Çınarlıspor ile Derince Çenedağspor hazırlık maçında ikili mücadelede sakatlanan Derince Çenedağsporlu  stoper  Bülent Kibar ve 10. Hafta Dilovası BLD. ile Alikahya BLD. maçında sakatlanan Alikahyasporlu Veysel Ertosun, Doç. Kocabey tarafından ameliyat edildi. Ertosun 311 nolu özel odada,  Kibar ise 206 nolu özel odada yatıyor.

#

13 Kas 2014 - 12:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.