Kaşla göz arasında kasiyeri dolandırdılar!

Körfez Fatih Mahallesi’nde bulunan bir marketten 90 kuruş değerinde peçete satın alan dolandırıcı kasaya geldiğinde 100 TL uzattı. 100 TL’yi alan kasi...

Körfez Fatih Mahallesi’nde bulunan bir marketten 90 kuruş değerinde peçete satın alan dolandırıcı kasaya geldiğinde 100 TL uzattı. 100 TL’yi alan kasiyer önce paranın gerçek olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra parayı tam kasaya koyacakken dolandırıcı, “Bende bozuk varmış onu verin geri” diyerek madeni paraları çıkarttı. Bu esnada 100 TL’ye market görevlisinden bozmasını rica etti. 5-20-20 ve 10 şeklinde kasiyerden para alan dolandırıcı, o esnada 100 TL’yi el çabukluğuyla sakladı. Ardından kasiyere madeni paralar lazım deyip bu defada 10 TL uzatarak hesabı buradan al dedi. Kafası karışan kasiyeri, dolandırıcının arkadaşı olan ve müşteri gibi sorular soran bir başka kişi de oyaladı.

 

POLİS ARIYOR

Dolandırılan kasiyer Halil Yazıcı, “Kafa karıştırıp 100 TL’nin üstüne yattı” dedi. Olayın ardından polise giderek suç duyurusunda bulunan kasiyer güvenlik kamera görüntülerini de polise iletti. Bu iki şahsın daha önce de Körfez bölgesinde bu tip hırsızlıklara karıştıkları ve güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildikleri öğrenildi. Polis şimdi her yerde bu iki yankesiciyi arıyor. Bülent EKİNCİ

Hırsızlık anı kamerada! İzmlemek için tıklayın...

#

23 Şub 2017 - 18:25 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bora Zan - Şeriat gelsin onun parmaklarını kessin,bir daha yapıyormu,elinde izi kalır çünkü....Kesin çözüm budur,başka yolu yoktur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 18:25