Katırcıoğlu, muhtarlara Başkanlık Sistemini anlattı

ÖZGÜR BİR ANAYASA Hazırlanacak anayasanın özgürlükçü ve insan odaklı olacağını dile getiren Katırcıoğlu, “Anayasa ile seçimlerin istikrar üretebil...

ÖZGÜR BİR ANAYASA

Hazırlanacak anayasanın özgürlükçü ve insan odaklı olacağını dile getiren Katırcıoğlu, “Anayasa ile seçimlerin istikrar üretebildiği, yasama ve yürütmenin etkin olduğu, toplumsal farklılıkların siyasal temsilinin sağlandığı, karar alma süreçlerinin hızlandığı, her türlü vesayetin engellendiği yeni bir siyasal sisteme geçebiliriz” dedi.

 

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Başkanlık sistemi hakkında da muhtarlara bilgi veren Katırcıoğlu, şöyle konuştu: “Bu sistem, demokratik dönüşümü nihai sonuca erdirecektir. 2023 ve sonrasına yönelik kalkınma hedeflerine ulaşması bu sistem ile kolaylaşacaktır.” Konukları ile yakından ilgilenen şube başkanı Vedat Yoldaş, AKP’li Katırcıoğlu’na teşekkür etti.

#

12 May 2015 - 11:39 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.