“Kaymakamlık Yenişehir’de kalsın”

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle gezilerine yeni dönemde de devam ediyor. Başkan Doğan, önceki günü Yenişehir Mahallesi’nde geçird...

 

 

 

 

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle gezilerine yeni dönemde de devam ediyor. Başkan Doğan, önceki günü Yenişehir Mahallesi’nde geçirdi. Doğan’a Yenişehir’deki gezisi sırasında başkan vekili İbrahim Bulut, meclis üyesi Ayhan Arslanboğa, başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir, mahalle muhtarı Mesut Belhan ve birim müdürleri eşlik etti.

 

YENİŞEHİR GELİŞİYOR

Yenişehir Mahallesi’ni baştan sona gezen Başkan Doğan, “Yenişehir Mahallesi bizim gözbebeğimiz. Bu bölge son 10 yılda büyük gelişim içinde. Geçmişte alt yapı sorunları vardı. AK Parti iktidarıyla birlikte sorunları artık mazide kaldı. Şu anda Yenişehir Mahallemiz İzmit’in en güzel ve en büyük mahallelerinden biri haline geldi” dedi.

 

HİZMETLERİ ANLATTI

Bölgeye her zaman özel hizmetler yaptıklarını söyleyen Doğan, şöyle devam etti: “Mahalle konağı ve meydanı, Yenişehirspor tesisleri, kapalı pazar, yeni parklar, 112 acil servis, Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Parkı, Çocuk Hakları Okulu, köprülü kavşak, sağlık merkezleri, eğitim kurumları,  oteller bu bölgemizin cazibe merkezi haline gelmesini sağladı. Yeni dönemde de bu hizmetler devam edecek. Kültür merkeziyle polis karakolu Yenişehir’de hizmete girecek” dedi.

 

KAYMAKAMLIK GİTMESİN

Başkan Doğan, İzmit Kaymakamlığı’nın Yenişehir Mahallesi’nde kalmasından yana olduklarını da ifade ederek, “İnşaat halindeki Vilayet Konağı içinde halen Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Kaymakamlık binamız için de bir alan tahsisi edilecek. Ancak biz kaymakamlık binamızın ısrarla Yenişehir’de kalmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

#

08 May 2014 - 15:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.