Kazanan çok kaybeden yok!

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Dekanlık girişinde düzenlenen turnuva, öğrencilerin raket sallamasıyla başladı. Yarışanların ve izleyicilerin...

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Dekanlık girişinde düzenlenen turnuva, öğrencilerin raket sallamasıyla başladı. Yarışanların ve izleyicilerin yoğun katılım gösterdiği turnuva eğlenceli şekilde devam ediyor. Amaçlarının eğlenmek ve spor yapmak olduğunu belirten ve bize bir açıklamada bulunan KOÜ Tıp Fakültesi Temsilcisi Dürdane Merve Yılmaz, “Tıp Fakültesi’nde ders yoğunluğu çok fazla. Bu süreç içinde boş vakit bulmak zor. Aslında bu öğrenciler çok nitelikli ve hepsi farklı bir alanda ilgileniyor. Masa tenisi de çok seviliyor. İnsanların da masa tenisi turnuvası istediğini gördük. Bundan dolayı hem eğlenmek hem de spor yapmak amacıyla bir turnuva başlattık” dedi.

 

YENİ PROJELER VAR

Takım kurmayı düşünen ve yarışarak arkadaşlarla hoşça vakit geçirmek isteyen Yılmaz, ‘’Bu turnuvadan sonra bir takım kurmayı planlıyor ve yarışmak istiyoruz. Tabii başka fakülteler olur, İzmit’te veya Kocaeli dışında bir turnuva olur, bunlara katılmak ve eğlenmek niyetiyle bir takım kurmayı düşünüyoruz’’ diye belirtti. Temsilciliğin sadece bir alanda faaliyet yürütmediğini belirten Yılmaz, ‘’Sadece masa tenisi değil; tiyatro, doğa yürüyüşleri ve müzik gibi öğrencilerin ilgili olduğu faaliyetlerle biraz daha sosyalleşmeye ve eğlendirmeye çalışıyoruz’’ sözleri ile bitirdi. Başka fakültelerdeki öğrencilerin ve personellerin de katıldığı turnuva bir hafta sürecek.

#

27 Mar 2017 - 11:43 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.